+Follow
Bubble Glitters
TRY TO LET YOU GO :') ★
12 April 2012, 11:36 PTG , 0 Bubbles

Assalamualaikum Syauqi. Tunaikan janji you dekat dia ok? I janji I takkan contact you dah lepas ni, I janji I takkan kacau relay you dengan dia, I janji I takkan ada lagi nama 'EIRA' dalam hidup you :'] You? Ingat sampai mati tau yang I sayang you, I cintakan you. You cakap you takkan tinggalkan I, you cakap you sayang I, you cakap you cintakan I. You cakap semua tu cuma nak menyejukkan hati I kan? Kalau you nak tahu, I happy gilaa dapat kenal dengan you. Tapi kenapa jadi semua ni? Kenapa semua nie jadi dekat I? You curang dengan I syauqi, you tak sayang I, you buat I merana, you buat I menangis sebab you, you buat I sakithati, you tak pikir perasaan I, you tak cintakan I. Kenapa you cakap jangan curang dengan you? But now, sape yang tinggalkan sape? I setia dekat you sorang je. Untungnya dia dapat kasih sayang 100% dari you. Ruginya I sebab you tak pernah sayangkan I. It's okay lahh syauqi, you must go on with your life. I akan lupakan you macam mana you dah lupakan I, I akan berhenti sayangkan you macam mana you berhenti sayangkan I, I akan benci you macam mana you bencikan I, I akan berhenti berharap dekat you macam mana you berhenti berharap dekat I, I akan berhenti mencintai you macam mana you dah berhenti mencintai I, I akan pergi jauh dari hidup you macam mana you dah pergi jauh dari hidup I, I akan buang you macam mana you buang I, I akan tinggalkan you macam mana you tinggalkan I. YES! Maybe I takbole buat semua ni sayang, tapi I tahu I boleh even I tak sanggup! You sanggup kan buat semua ni? Ok syauqi! Buang semua kenangan kite dari memory hidup you. But now, I'M GIVE UP! Pergilah dekat cinta mati you dan BUANG I DARI HIDUP YOU! BUANG NAMA EIRA JAUH DARI HIDUP YOU! SHE JUST MAKE YOU TROUBLE right? ILOVEYOUSOMUCH! Takkan muncul dah nama NUR THAHIRAH dalam life you. Takecare biebieee :'> I'm sorry if I'm wrong :'( 
ILOVEYOU </3




Thanks kepada kawan-2 Eira dekat sekolah & asrama iaitu Puteri Marsya, Siti Nadirah, Fauziana, Amira, Izzul & ramai lagi bla bla bla xD Hehehe, taklarat nak mention banyak-2. SORRY :'( Serta junior yang paling banyak memberi semangat dekat Eira iaitu Ydah a.k.a budak KIUTMIUT**
Auchhhh, Ilapchiuuuuu so so muchhh <3

Tidak lupa juga kepada rakan-2 FB yang terSAYANG :'D Cehh -,-

Thanks kepada budak ComelComel nie. Ni haaa nama dia ---> Niena AB <3 yang banyak memberi semangat, call Eira malam-2 semata-2 nak bagi semangat dekat Eira. Yeahh! Eira hargai sangat-2. Time Eira sakit awak ambil berat kann? Saya terharu sangat-2 :'( Saya paksa awak nyanyi dalam fon kan? HAHA. Kesian suara awak takde. Lastly awak menyanyi jugak. Eiii, kenapa suara awak comel sangat? Haha, me jelly :'( 

Haaaa orang tua yang paling terHENSEM :D Cehh, hensem lahh sangat kann**
Awak mengaku sendiri kan yang awak dah tua? 
Eira takcakapp -____- HAHA
Kkk awak memang comel ponn ^^v
Haaaa search dekat FB Amin Norman** 
Dialah orangnyaaa (;
Thanks awokk, awak banyak membantu saya, memberi nasihat, menjadi cikgu yang baik untuk saya, tanya soalan sejarah dekat saya malam-2 butaa. HAHAHAHA, gilerr lahhh :p
Kesian awak kan? Awak dah abeskan banyak kredit awak untuk saya.
Time 1st awak call saya, kredit awak sampai habes kann?
Semata-2 awak nak dengar suara saya jee kann? Hahahahaha, giler bapak buruk ahh suara saya time tuu kann? SUARA ORANG DEMAM :'( Hewhew
Awak suka risaukan saya :( 
But now, saya lagi risaukan awak :'(
Kkkk, sekarang awak tengah merajuk dengan saya. Saya taktahu nak pujuk awak dengan cara apa lagi :'( hm hm .
Sedih lahh macam nie. Kite memain jee dengan awak. Tapi awak ambil serious :/ hmmmm .
I'm Sorry, My Mistakes :'(

Ehh, taklupa juga kepada Fatin Izzati Che Ahmad & Amirul Hafiz yang sangat banyak memberi kata semangat dekat Eira. Wahh, sayang korang lahh :-* Mwhehe
Diorang nie pasangan bahagia kayy? 
Untungg lahhhh. Me Jellyyy :'( hmm
Eira tak sangka tau yang Cik Fatin nie akan marah Eira sebab Eira rahsiakan sakit Eira nie dekat dia.
Hey Fatin! Saya mintak maaf :'( Janji takbuat lagi ok? 
Hmmm .


HEY YOU! ILoveYouOneTwoThreeFourFive <3
Byeeee :*
<--Older Post | Newer Post-->