+Follow
Bubble Glitters
HARI YANG CERIA ;) YEAYY ! ★
31 Disember 2011, 3:15 PG , 0 Bubbles



PART 1 ;)



ASSALAMUALAIKUM :)


Hey Yoo !
Tengok tittle jee dah macam best kan ?
Mesti korang tertanya tanya apa yg buad EV ceria sangat kan kan ?
Nak tahu kenapa ?

Okayyy ,
Hari yang agak ceria sebab EV Dapat Boyfriend , Buddies Dan Abang Angkat Express .
HAHA , yeayyy ! SUKA SUKA <3 Aww aww :D *gedik kau ev. 


JENG JENG JENG ! Ahaks! :D

25 DESEMBER 2011 adalah tarikh yg paling bahagia dalam hidup EV . 
Iaitu tarikh bermulanya EV couple with my boyfriend iaitu AHMAD SYAUQI 
Heee , aw aw <3
Kami memang tak pernah jumpa dan tak pernah kenal ponn sebelum nie . Hihii .
Mesti korang pelik kan macam mana EV bole couple dgn dea ? HAHA .
Kami kenal dalam FB jaa ponn .
Dea stay Terengganu . EV stay Kedah .
Memang tak jumpa lah kann ? HAHA .
Tapi harap harap kami bole jumpa lahh suatu hari nanti (:
Boleh dikatakan cinta muka buku jugak lahh . 
Alaa , lagu NAJWA LATIF tuu . Hahaha .
Macam nie . 
Pada suatu malam 19 DISEMBER 2011 , dalam sekitar pukul 4.00 pagi macam tuu lahh .
EV tengah dokk komen komen dalam satu group nie .
Nama group tuu , Kami Lahir Tahun 1995 . 
Lagipun , kami dua nie . Sama umur . Huhu :)
Tak disangka sangka , dea ponn Add EV .
Soo , apa lagi ? EV ponn approve laa dea .
Lepas App tuhh , EV tulis lahh dekat wall dea 'Thanks Add :D' kan ?
And then , EV ajak dea Wall To Wall . Dea ponn kata okayy jee .
So , kami perkenalkanlah diri masing masing . Haha .

Okayy , sebelum EV pegy Melaka hari tuhh . Berapa hb ekk ? Ntahh . 
Tak ingat dahh . Kayy , abaikan :)
Kami ponn wall macam biasa . 
And then tak disangka sangka , dia ponn minta num phone EV .
Tak sempat EV nak balas apa .
Teruihh dea inbox num dea dkat EV .
HAHA . **You nie lawak lerr sygg :)
Time EV ada dkat Melaka , tekezutt jugak ahh .
Tiba tiba dea text EV . HAHA .
Cepat jee syg kan ?** Ahhaa :D
Sampai EV balek Kedah lahh . Dea masih dok text EV setiap hari .
Hihii .


Pada tarikh 25 DISEMBER 2011 , tepat pukul 4.48 pagi .
Dea mintak couple dgn EV .
Aw aw ! You sweett sayanggg .
Bapak terkejutt I you minta couple dgn I . HAHA .
I ingat you main main . Hoho . sorry**
I masih ingat lagi you kata yang You nak beli I . HAHA .
You buad lawak lerr . Adoyy .
I tak paham apa maksud you . So , I ponn marah you .
Sorry sygg ;( Tadak niat nak marah you .
Rupa rupanya , you nak mintak couple dgn I . Hahaha .
Baru I paham . 
Salah you lerr . Sapa suruh you tak terus terang ? O'haa :D



Haa , tengok pic tuu ? Itulahh Jantung Hati EV <3
EV sayang sangat sangat dekat dea .
Walaupun kami tak pernah berjumpa , tapi kami tetap bahagia :D
Heee :D

<3 I Love You Babee <3

p/s : Please ! Jangan rampas dea dari EV ;(
EV syg dea sangat sangatt .


TO AHMAD SYAUQI :

Hey you !
If you dare cheat on me , i'll kill you !
Awak tau kan ? Saya sangat sayangkan awak .
Awak lahh satu satunya lelaki yg saya peduli , cinta dan rindu .
Don't you leave me okayy ?
iloveyousodamfreakingmuchie !


Credit to : Nur Thahirah Binti Ramzan (:
KBAII .




Tenkiss Read My Ugly Blog's <3
<--Older Post | Newer Post-->