+Follow
Bubble Glitters
MENGENALIMU BEGITU BERMAKNA :D ★
01 Jun 2011, 9:24 PTG , 1 Bubbles
bilaa tengok entry jaa dah macam best jaa kann . konon sangatlah entry nak story about someone special in my life laa segala bagai . ini story about my FRIEND laa . :) ini semua sebab nadya yang kenalkan tau, kalau tak memang tak kenal laa kan kan kann . hee :D for me , mereka sangatlahh baek even baru mengenali buad seketika kan . sukaa sangatlahh dapat kenal mereka mereka sekalian . kenal ponn dari kawan sekolahh lama sendiri NURUL NADYA (!) for me , mereka semua besties saiaa dalam group Student Community . hee :D

NURUL ANISAH
MOHD NURHAZIM 
 NURUL NADYA

 okee okee , kali neyy nak story macam mana boleyy kenal korang korang yang gojes sangat neyy kan . hahaa (!) no need no needlahh kan . before that , jangan marah tau curik curik picture default fb awak awak sekalian . hahaaa . for my blog only . waste time lahh nak mandrem mandrem . heyy , just for my blog okee . and i ulang lagi sekali , just for my blog . hahaa .

"In the End , we will remember not the words of our enemies , but the silence of our friends"





<3 Tenkiss Read My Ugly Belog's <3






<--Older Post | Newer Post-->